„Reign” – The CW

  Poster Reign        Gen: Dramă, Istoric, Fantastic

          Durată: 40-45 minute

          Serialul urmărește viața reginei Scoției, Mary Stuart, la curtea franceză în timp ce așteaptă căsătoria ei cu Francis, viitorul rege al Franței, cu care a fost logodită de la vârsta de 6 ani. La curte, Mary are de înfruntat atât politici schimbătoare și jocuri de putere, cât și sentimentele sale crescânde față de Francis ș atenția romantică acordată de fratele bastard al lui Francis, Bash. Regina Catherine de’ Medici, mama lui Francis, încearcă, în secret, să năruiasca căsătoria dintre fiul său și Mary, din cauza previziunilor profetului Nostradamus, care crede că această căsătorie va duce la moartea lui Francis. Serialul urmărește și legăturile amoroase ale însoțitoarelor reginei Mary, care sunt în căutare de soți la curtea franceză.

         Personaje principale:

  Adelaide Kane ( Regina Maria a  Scoției )

  Toby Regbo ( Francisc al II- lea)

  Torrance Coombs ( Sebastian Bastardul)

  Megan Follows (Caterina de Medici)

 

       reign-422276l

        Număr episoade: sezonul 1: 22, sezonul 2: 22, sezonul 3: 18

         Premiera sezonului 4 va avea loc în data de 10 Februarie în America. Fiecare episod îl veți găsi aici, la distanță de o zi sau poate două. În caz contrar mă puteți contacta.

 

 

            NOTĂ PERSONALĂ: Îmi era aproape imposibil să încep să scriu la acest blog fără să realizez o postare dedicată serialului meu favorit, Reign. Și cum s-a întâmplat? Din prostie. Câteodată mai dorm cu mama, iar ea se uită la seriale pe AXN. Și uite așa într-o binecuvântată seara am ajuns la Regin. Nu era începutul. Era un episod random care clar m-a făcut să văd serialul în 5 zile. Toate 3 sezoane. Da, obsedată. Cert e că, în 5 zile am învățat mai multă istorie despre Franța decât in 10 ani de școală. Și a rămas bine stocată. Acum, vă dați seama că fiind un serial se mai înflorește ideea principală însă concretul e real. Asta mi-a plăcut. Probabil că nu mi-ar fi plăcut atât de mult dacă nu s-ar mai fi pierdut persoanaje pe parcurs. Pentru că vă avertizez, sunt multe. Și fiecare influențează viața celorlalte persoanaje într-un anumit mod. Se rețin ușor, pentru că serialul nu plictisește. E concret și nu e lungit, motiv pentru care sezonul 4 va fi ultimul. Mi-a plăcut enorm de mult și îl recomand tuturor! Merită să vă ocupați timpul cu el!

+ Toate personajele masculine superbe care nu terbuie ignorate. Nici un caracter nu e urât. Toți au câte o caracteristică a lor care…îi definesc. Nici cu fetele nu mi-e rușine. Personajul meu feminin preferat este Caterina de Medici, motiv pentru care indenționez să vizionez un alt serial care este cu și despre ea. E o supraviețuitoare și o curajoasă. Îmi amintește de o colegă de clasă, care se apropie de ea.

         Așadar nu-l ratați! Acum și la TV pe AXN White după programul: Vineri, 20 Ian 21:15
Sâmbătă, 21 Ian 16:15, Duminică, 22 Ian 12:00,  Luni, 23 Ian 13:15, Marţi, 24 Ian 13:15 Miercuri, 25 Ian 13:15, Joi, 26 Ian 13:15, Vineri, 27 Ian 13:15, Sâmbătă, 28 Ian 16:15
…… cinemagia.

P.S: Dormiți cu mamele voastre mai des! =))

Vă îmbrățișez! -Ioana

Sezonul 1 Trailer:

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s