Dulcea Uitare – Jamie McGuire

„ Jamie McGuire scrie cu plăcere şi lejeritate, iar fanii genului romance vor adora pur şi simplu revărsarea de emoţii pure. Povestea lui Cami şi Trent e irezistibilă.“ – Romantic Times

wds.jpg

Autor: Jamie McGuire – a fost crescută de mama ei în Blackwell, unde a absolvit liceul în 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma şi Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Jamie locuieşte în Enid, Oklahoma, cu soţul sau şi cei trei copii ai lor. Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie care îmbină tema dragostei cu fenomenele paranormale. Printre cărţile de mare succes care au urmat se numără Beautiful Disaster (Fericirea începe azi, Editura Trei, 2013) şi Walking Disaster (Fericirea mea eşti tu, Editura Trei, 2013), cărţi ce au devenit fenomene ale pieţei de carte, înregistrândvânzări fabuloase.

Nr. de pagini: 352

Titlul original: Beautiful Oblivion

Limba originală: Engleză

Editura: Trei

Anul apariţiei: 2016

       Cami este o fată ce provine dintr-o familie foarte complicată. Şi are şi o relaţie foarte complicată pentru că iubitul ei este obsedat de locul de muncă. Munca e pe primul loc, iar ea… Este cam negljată. Dar brusc viaţă ei pare să se condimenteze atunci când Trent Maddox, cel cu braţele tatuate, cel după care toate fetele leşină, apare în viaţă ei. Indiferentă la început însă atrasă, el ştie că o va face cu siguranţă să se îndrăgostească de el.

 

          Notă personală: Acum… Să vă spun cum m-a afectat pe mine cartea asta. Rău. Rău de tot. Foarte rău. Mi-a plăcut mult că s-a citit uşor. Nu a fost o lectură greoaie, să îmi bat capul. Deşi, finalul l-am citit de 3 ori ca să-l înţeleg şi o să vă las pe voi să aflaţi de ce. Personajele (roşind, roşind), așa cum buna noastră autoare – care posedă cu siguranță trăsături destinate încă din naștere pentru descrierea clanului Maddox – ne-a obișnuit sunt complexe și surprinse în evoluție. Trenton pare a fi exact așa cum deja ne așteptăm noi: tatuaje, bani, mașini + bonus de tortură zeci de domnișoare căzute în cap după el. Si ghiciți ce, chiar asa e! Și e minunat! Și nu e clișeic! (Mulțumesc doamne!)tumblr_n10i81cboe1tpf18bo1_500

            Până şi Travis s-a remarcat în carte. Travis, da da, cel din Fericirea mea eşti tu şi Fericirea mea începe azi. Aşa cum m-am învăţat cu Travis, aşa m-am învăţat și cu Trent. Pe lângă faptul că e un personaj născut în aceeaşi zi cu mine (l-am rezervat, doamnelor), ei bine nu seamănă deloc cu Travis. Poate doar pacheţelele şi muşchii, în rest… Nada… Iubirea ar putea fi un factor comun, sinceritatea şi dedicarea. Băiatul nostru aici de față pare a fi îndrăgostit încă din gimnaziu de frumoasa noastră Cami însă nu a abordat-o niciodată datorită reputației sale. Personajul nostru feminin face parte dintr-o familie numeroasă însă problemele acesteia sunt și mai numeroase. Relațiile dintre membri o dezgustă datorită ieșirilor violente ale tatălui său, fapt care o va îndepărta. Sinceri să fim acum, cu toții avem urcușuri și coborâșuri în cadrul familiei însă acest om… e greu de temperat.  Situația se mai schimbă pe ici, pe acolo când aceasta începe să petreacă timp cu Trenton și își unesc forțele pentru a-l ajuta pe fratele ei aflat în încurcătură. Din nou povestea pare să se încheie cum v-ați imaginat însă evenimentele care o duc până acolo nu trebuie ratate!

Vă încuraje să citiți! Ce îndrug eu aici, vă oblig!

large

Va îmbrăţişez cu drag! Ioana

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s